hr | en

Koncert i promocija CD-a Vitomira Ivanjeka

Objavljeno: 2007-03-27

U četvrtak, 29.03.2007. godine, s početkom u 19:00 sati u Gradskoj knjižnici Pregrada, pijanist Vitomir Ivanjek svečanim će koncertom otvoriti manifestaciju Dani glazbe u Pregradi, a koja je također i dio Pregradskih glazbenih večeri.


Ivanjek će u prvom dijelu koncerta predstaviti publici svoj CD "Pušlec", u izdanju "Kajkaviane" (2. izdanje), na kojem se nalaze njegove vlastite obrade kajkavskih popevki na glasoviru.

U nastavku će se na programu naći izbor glasovirske literature - jedan presjek - od popularne klasične glazbe i pokoje vlastite skladbe - pa sve do jazza & rocka (obrade Vitomir Ivanjek) prema željama organizatora - za mlađu publiku. To je prvi u nizu ovogodišnjih koncerata Vitomira Ivanjeka, koji planira - posebno u Zagorju - ali i šire, u više gradova u ľivo publici predstaviti svoj CD "Pušlec", kao i svoju glazbu.

U sklopu "Dana glazbe u Pregradi" održat će se još dva koncerta - u petak, 30.03. u Glazbenoj školi Pregrada nastupiti će učenici škole, a svečanim koncertom u subotu, 31.03. u Gradskoj knjižnici, Dane će zatvoriti gosti-prijatelji iz Novske (glazbeno-scenska grupa). Svi koncerti počinju u 19:00 sati.

Organizator - G. Š. Pregrada,
info-tel.: 049/377-234. Nakon koncerta V. Ivanjeka moći će se i nabaviti CD "Pušlec".

Svi prijatelji kajkavskih popevki i ljubitelji glazbe su srdačno pozvani na ovaj koncert - ULAZ JE SLOBODAN!

Nazad