hr | en
Prethodna 1 3 4 5 723 724 725


Koncert Srđana Bulata u Splitu

Mladi hrvatski gitarist Srđan Bulat nastupit će u rodnom Splitu u petak, 3. srpnja 2015. Srđana Bulata u Splitu u Etnografskom muzeju u Splitu povodom 105. obljetnice osnutka.


Orgulje sv. Marka u srpnju

Festival Oruglje sv. Marka u srpnju 2015. priređuje dva sjajna koncertna događanja: 3. i 22. srpnja 2015.


Edmund Andler-Borić u Zagrebačkoj katedrali

Orguljaš Edmund Andler-Borić održat će u četvrtak, 2. srpnja 2015. u 20 sati u Zagrebačkoj katedrali koncert u okviru ciklusa Zagrebački umjetnici zagrebačkoj publici. To je ujedno i najavni koncert Festivala Orgulje Zagrebačke katedrale 2015.


Koncert Srđana Bulata na 16. gospićkim glazbenim večerima

U srijedu, 1. srpnja 2015. godine, u okviru manifestacije 16. gospićke glazbene večeri, koncert će održati gitarist Srđan Bulat. Koncert će biti održan u dvorani Pučkog otvorenog učilišta „dr. Ante Starčević“ u Gospiću s početkom u 20.30 sati. Ulaz na koncert je slobodan.


Koncert ansambla Antiphonus u Klovićevim dvorima

Sjajni glazbenici Ansambla Antiphonus zaključuju iznimno uspješnu koncertnu sezonu nastupom 1. srpnja 2015. u Klovićevim dvorima u Zagrebu i ugošćuju svjetske glazbene zvijezde - "Stingova lutnjista" Edina Karamazova i tenora svjetskoga glasa Krešimira Špicera


Godišnji koncert članova Istarskog pododbora HDGU-a

Godišnji koncert članova Istarskog pododbora HDGU-a održat će se u Puli u Crkvi Sv. Franje, u utorak 30. lipnja 2015. s početkom u 20.30 sati. Organizator je Istarski pododbor HDGU-a, Pula. Pokrovitelji koncerta su Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule. Ulaz je slobodan.


34. Zagrebačke ljetne večeri

Od 30. lipnja do 15. srpnja u Zagrebu će se održati 34. Zagrebačke ljetne večeri u organizaciji Koncertne direkcije Zagreb. Velika svjetska imena, poput glasovitog puhačkog sastava Les Vents Francais, čiji je član i hrvatski hornist Radovan Vlatković, renomiranog baroknog ansambla Les Arts Florissants i Williama Christiea, gudačkog kvarteta Pavel Haas i glasovirskog trija braće Eggner, nastupit će po prvi put u Zagrebu. Dolaze i miljenici domaće publike - violinist Kristóf Baráti, pijanist Enrico Pace te gitarist Srđan Bulat, odnedavni Master of Arts Kraljevske akademije u Londonu. Koncerti ansambala Les Vents Francais i Les Arts Florissants dio su značajnog Festivala Francuske u Hrvatskoj 2015. godine, Rendez-vous.


Humanitarni koncert u spomen na Mirjam Škreblin

U ponedjeljak, 29. lipnja 2015. u Maloj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u 20 sati humanitarni koncert će održati Ante Milić. Prihod je namijenjen trima djevojčicama koje su ostale bez majke, Mirjam Škreblin, u čiju spomen će se koncert održati. Mirjam Škreblin je bila pijanistica, studentica Ante Milića na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, a koja je preminula u travnju u 34. godini života.


Koncert Zagrebačkog ansambla flauta

Zagrebački ansambl flauta, održat će svoj 2. koncert u sezoni Tri godišnja doba u nedjelju 28. lipnja 2015. godine u 12,00 sati. Prvi je to koncert u Kući arhitekture-Oris (Ulica Kralja Držislava 3, 10000 Zagreb). Naziv koncerta: Migracije – hrvatski skladatelji koji studiraju, rade ili dugi niz godina žive u inozemstvu


Kunstbunker Music&Art Festival

Ove godine u dugoreškom Parku vila od 25. do 28. lipnja te u Karlovcu 6. srpnja održava se sedmi po redu društveno angažirani projekt "Kunstbunker Music&Art Festival" u organizaciji Udruge "Kunstbunker Duga Resa".Prethodna 1 3 4 5 723 724 725