hr | en
Prethodna 1 3 4 5 863 864 865


Brass kvintet Podium u Kulturnom centru u Dubravi

Brass kvintet Podium održat će koncert u petak 3. ožujka u Kulturnom centru, Dubrava 51 a.


Nota mog života: Drago Diklić

Hrvatsko društvo skladatelja i Vojo Šiljak pozivaju na tribinu “Nota mog života” koja će se održati u četvrtak, 2. ožujka 2017., s početkom u 18 sati. Gost tribine je pjevač, saksofonist i skladatelj Drago Diklić. Ulaz je slobodan.


Natječaj za 13. Čansonfest 2017.

Udruga Kanat – Kastav u suradnji s Udrugom Kastafsko kulturno leto raspisije natječaj za 13. Čansonfest 2017. Sve informacije su dostupne na novo-objavljenoj internetskoj stranici festivala: www.cansonfest.com


Händelova opera „Julije Cezar u Egiptu” u riječkom HNK

Händelova opera „Giulio Cesare in Egitto / Julije Cezar u Egiptu” vraće se na veliku pozornicu HNK Ivana pl. Zajca u četvrtak 2. i subotu 4. ožujka 2017. s početkom u 19 sati. U režiji i dramaturgiji Marina Blaževića i Olivera Frljića, izvedbama obnovljenog baroknog remek-djela s čak 33 nezaboravno lijepe i dramatične arije, prve barokne opere postavljene na riječkoj pozornici, dirigirat će maestro Ville Matvejeff koji će svirati i čembalo!


XXIII Lions Grand Prix, Rijeka

Međunarodno natjecanje glazbene mladeži za XXIII. Lions Grand Prix, Rijeka, održava se od 21. do 23. travnja 2017. U tijeku su prijave.


Simfonijski orkestar HRT-a i Daniel Rustoni u Majstorskom ciklusu

U četvrtak, 2. ožujka u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Simfonijskim orkestrom HRT-a, u okviru njihova Majstorskog ciklusa, ravnat će mladi talijanski umjetnik, prvi dirigent Orkestra Toskane i jedan od najpoticajnijih dirigenata svoje generacije - Daniele Rustioni.


Nagrada Primorsko-goranske županije za životno djelo posmrtno Ljubi Kuntariću

Županijska skupština je u četvrtak, 23. veljače 2017. godine odlučila da se, na prijedlog HGU Primorsko goranske županije, Nagrada Primorsko-goranske županije za životno djelo dodijeli - posmrtno skladatelju Ljuboslavu Ljubi Kuntariću za cjelokupan glazbeni opus i doprinos glazbenoj umjetnosti kojoj je podario legendarna glazbena djela.


Gostovanje Edmunda Borić-Andlera u Kalinjingradu

Orguljaš Edmund Borić-Andler održat će 4.ožujka 2017. orguljaški koncert u ruskom gradu Kalinjingradu. Ondje se nalaze trenutno najveće orgulje u Ruskoj Federaciji.


Koncert Viva Madrid!

Koncert Viva Madrid! iz ciklusa Umjetnost bez granica održat će se u nedjelju, 26. veljače 2017. s početkom u 11 sati u Galeriji Meštrović u Splitu prostoru koji je veliki umjetnik namijenio glazbi i plesu.


Tjedan u Glazbenom zavodu: od 27. veljače do 5. ožujka 2017.

Pregled događanja u Hrvatskom glazbenom zavodu od 27. veljače do 5. ožujka 2017.Prethodna 1 3 4 5 863 864 865