hr | en
Prethodna 1 3 4 5 678 679 680


Blagdanski koncert u INK

Puhački orkestar grada Pule nastupa u ponedjeljak, 22. prosinca 2014. s početkom u 20 sati u Istarskom narodnom kazalištu - Gradskom kazalištu Pula. Ovaj tradicionalni zimski glazbeni događaj - u sklopu manifestacije Prosinac u gradu - izvođači svojoj publici kao i uvijek dosad poklanjaju.


Božićni koncert Orkestra Hrvatske ratne mornarice

Orkestar Hrvatske ratne mornarice priređuje Božićni koncert u crkvi Gospe od Zdravlja, u subotu, 20. prosinca 2014., s početkom u 20 sati.


Zagrebački komorni orkestar - 10 godina s vama

Svečani obljetnički koncert Zagrebačkog komornog orkestra pod umjetničkim vodstvom proslavljenog ruskog dirigenta i violinista Maxima Fedotova održat će se u srijedu 28. siječnja 2015. u 19:30 u KD Vatroslav Lisinski. Kao solisti pridružit će se i pijanistica Galina Petrova i sopranistica Eunsil Kang. Na programu Vas očekuju djela J. S. Bacha, W. A. Mozarta, O. Respighija, C. Saint-Saënsa i A. Piazzolle.


Veliki Božićni koncert Zagrebačkog kvarteta

Zagrebački kvartet održat će u utorak, 23. prosinca 2014. u 20 sati veliki Božićni koncert u Hrvatskom glazbenom zavodu.


Zvuci orgulja Zagrebačke katedrale - Andreja Kovačič, sopran i Mario Perestegi, orgulje

Koncert iz ciklusa Zvuci orgulja Zagrebačke katedrale održat će se u nedjelju, 21. prosinca 2014. u 16.45 sati. Natupaju Andreja Kovačić, sopran, i Mario Perestegi, orgulje.


Večer Lieda u berlinskoj Državnoj operi - Evelin Novak i Matthias Samuil

Sjajna hrvatska sopranistica Evelin Novak, članica ansambla berlinske Državne opere Unter den Linden, u suradnji s pijanistom Matthiasom Samuilom, priređuje u četvrtak, 8. siječnja 2015. u 20 sati u svojoj matičnoj kući, Večer Lieda. Na programu pod nazivom "Von ewiger Liebe" uvrštena su, među ostalima, djela J. Brahmsa, R. Straussa, R. Korsakova kao i hrvatskih skladatelja Dore Pejačević, Josipa Hatzea i Ivana pl. Zajca.


Mladi Riječani muziciraju

U nedjelju 21. prosinca 2014. u 18.30 sati u svečanoj dvorani Zajednice Talijana u Rijeci Riječki komorni orkestar će prirediti koncert naslovljen „Mladi Riječani muziciraju“.


Tjedan u Glazbenom zavodu: od 22. do 28. prosinca 2014.

Pregled događanja u Hrvatskom glazbenom zavodu od 22. do 28. prosinca 2014.


Komorni zbor "Ivan Filipović" - Magnum Mysterium

Komorni zbor "Ivan Filipović" održat će svečani božićni koncert pod nazivom Magnum Mysterium, u petak 19. prosinca 2014., s početkom u 20 sati, u palači Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Program je u cijelosti posvećen vremenu pripreme i dolazećih blagdana - Advent, Božić, Bogojavljanje (Sv. Tri Kralja). Ulaz na koncert je slobodan.


Seminar čembala u Splitu - Marina Minkin (Izrael)

Na Umjetničkoj akademiji u Splitu, 19. prosinca 2014., održat će se jednodnevni Seminar čembala pod vodstvom izraleske profesorice Marine Minkin. Seminar je namijenjen svim polaznicima glazbenih škola, muzičkih akademija, profesorima te svim ostalim zainteresiranim za ovaj instrument.Prethodna 1 3 4 5 678 679 680