hr | en
Prethodna 1 3 4 5 706 707 708


Koncert Ljubiše Jovanovića na 17. Festivalu sv. Marka

U nedjelju, 26. travnja 2015. u 20 sati u crkvi sv. Marka u okviru Festivala sv. Marka nastupit će istaknuti flautist Ljubiša Jovanović kojemu će se tom prilikom pridružiti čembalist Pavao Mašić, te komorni gudački ansambl u sastavu: Đana Kahriman i Ivan Zečević, violine, Marko Otmačić, viola, Smiljan Mrčela, violončelo i Jura Herceg, kontrabas.


Svečani koncert povodom 50. obljetnice Glazbenog učilišta Elly Bašić

Svečani koncert povodom 50. obljetnice Glazbenog učilišta Elly Bašić održat će se u ponedjeljak, 26. travnja 2015. u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.


Mladi glazbenici u Matici hrvatskoj - Sven Brajković, glasovir

Mladi pijanist Sven Brajković održat će koncert u ponedjeljak, 27. travnja 2015. u 20 sati u Velikoj dvorani Matice hrvatske (Strossmayerov trg 4, Zagreb) u okviru ciklusa Mladi glazbenici u Matici hrvatskoj.


Orguljaški koncert Maria Perestegija u Katedrali

U Zagrebačkoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije, u nedjelju, 26. travnja 2015. u 16.45 sati koncert će održati orguljaš Mario Perestegi.


Zagrebački solisti i Isabelle Moretti u Glazbenom zavodu

Peti koncert 61. sezone 2014./2015. Zagrebačkih solista uz harfisticu Isabelle Moretti održat će se u utorak, 28. travnja 2015. u Hrvatskom glazbenom zavodu u 20 sati.


Osječki zbor GŠ Franje Kuhača nagrađen na festivalu u Celju

Na Međunarodnom zborskom festivalu mladih u Celju kao predstavnik Hrvatske i grada Osijeka predstavio se ove godine Mješoviti pjevački zbor Glazbene škole Franje Kuhača Osijek pod vodstvom dirigentice dr. sc. Vesne Svaline. Tom prigodom zbor se natjecao u kategoriji mješovitih zborova te je osvojio prvo mjesto i zlatnu plaketu, a dirigentici zbora žiri je dodijelio posebnu nagradu za najuvjerljiviji dirigentski nastup.


Ansambl LADO u Rijeci - proljetni koncert

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO održat će svoj proljetni koncert na kojem će predstaviti program narodnih plesova i pjesama raznih hrvatskih krajeva u petak, 24. travnja 2015. s početkom u 19.30 sati u HNK Ivana pl. Zajca Rijeka.


Koncert i predavanje Ljubomira Gašparovića

Umjetnička organizacija Cristoforium organizira koncert i predavanje Ljubomira Gašparovića u maloj dvorani Hrvatskoga glazbenog zavoda u srijedu, 29. travnja 2015. s početkom u 20 sati.


Koncert crnačkih duhovnih pjesama u CKIM-u

Centar za kulturu i informacije Maksimir poziva sve ljubitelje glazbe na koncert koji će se održati večeras, 24. travnja 2015. u 20 sati. Nastupaju: Jana Pogrmilović, mezzosopran, Bojan Pogrmilović, bariton, Uberto Pieroni, glasovir – Italija. Cijena ulaznice: 40 kuna


Inozemni uspjeh Splitskog gitarističkog kvarteta

Splitski gitaristički kvartet vratio se s uspješne koncertne turneje koja je obuhvaćala koncerte u okviru 4. Međunarodnog gitarističkog festivala u Augsburgu (Njemačka) te u okviru ciklusa koncerata „Musique des Nations“ u Luksemburgu.Prethodna 1 3 4 5 706 707 708